Menu
Your Cart

Kaarsen

Kaarsen kopen
De kaarsen van de Kaarsen Specialist zijn de sfeermakers bij jouw thuis! Wij hebben verschillende kaarsen voor jou om jouw huisje en omgeving nóg gezelliger en knusser te maken. Kaarsen brengen een lekkere relaxte en gezellige sfeer met zich mee! Dus wil jij het gezellig, romantisch, verrassend en/of sfeervol maken als je visite verwacht? Bekijk dan ons prachtige assortiment en binnen drie werkdagen is de sfeer totaal veranderd. Bekijk de lantaarns als je buiten de sfeer wilt verbeteren. Deze hebben een omhulsel waardoor de kaarsen niet zullen doven. Met behulp van de simpele stompkaarsen kan jij je omgeving niet alleen sfeervoller maken, maar ook kleurrijker door het gebruik van verschillende kleuren! Tot slot hebben we ook nog de heerlijke geurkaarsen. Hiermee komt er een heerlijke geur in de ruimte dat de gezellige sferen alleen maar laat toenemen. Een echte aanrader voor jou, als jij houdt van gezellige, verrassende en knusse sferen!

Welke sferen wil jij creëren?
De gezellige kleine vuurtjes maken je omgeving overduidelijk een stuk gezelliger. Met gedimde lampen, een relaxt muziekje, lekkere hapjes en drankjes maken de kaarsen het hele plaatje compleet. Het maakt de hele situatie net een beetje gezelliger en knusser.

Je kan natuurlijk de romantische sferen ingaan met deze fantastische kaarsen. Een romantisch muziekje met een romantisch geklede omgeving, roze stompkaarsen met een geurkaars die ruikt naar rozen. Maak je romantische avond compleet met de kaarsen van de Kaarsen Specialist!

We hebben ook houten kandelaars waar je je kaarsen op kunt plaatsen. Door het gebruiken van deze kandelaars kan je je kaarsen op verschillende hoogtes plaatsen, waardoor je een fantastisch creatie kan creëren. De kandelaars zijn er in verschillende kleuren, zodat je de juiste kleur bij jou woonkamer kan matchen.

Buitensferen
Heb je binnen al compleet, maar wil je je gasten buiten ook sfeervol verwelkomen? Dan hebben wij prachtige lantaarns die prima buiten kunnen branden. De kaars is omringt met glas, waardoor deze niet uitgaat als er een briesje wind staat. Deze lantaarns zijn er in verschillende vormen, kleuren en maten en daarom zit er gegarandeerd een lantaarn tussen die bij jouw omgeving past!

Wil je je gasten helemaal feestelijk verwelkomen? Dan hebben wij super gezellige olielampen in verschillende kleuren. De olielampen zijn gemonteerd op een stok, die je simpel in de grond kan steken. Hierdoor kan je de leukste creaties vormen en daarmee is het al een feest voor de visite om jouw grond te betreden!

Kaarsen bestellen; uiteraard bij de Kaarsen Specialist!
Verwacht jij binnenkort visite en wil je je daar goed op voorbereiden? Dan kunnen kaarsen niet ontbreken in jou sfeervolle omgeving. Bestel daarom je sfeerkaarsen bij ons en dan zorgen wij ervoor dat de kaarsen binnen 2, hooguit 3 dagen jouw omgeving sfeervol maken. Wist je trouwens al, dat als je een bestelling plaatst van boven de €75,- er geen bezorgkosten worden verrekend? Nóg een reden om bij de Kaarsen Specialist te bestellen!