Waxinelichten

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Waxinelichten kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Kaarsen Specialist! Ben je al een poos op zoek naar de juiste waxinelichtjes, theelichtjeshouder en andere originele manieren om je theelichtjes in en op te plaatsen? Zoek dan vooral niet verder, maar bekijk ons grote aanbod! De Kaarsen Specialist heeft echt van alles te bieden en daarom weten wij zeker dat jou product hier tussen zit!

Gezellige sferen

We hebben de klassieke waxinelichtjes, maar ook de waxinelichtjes met verschillende geuren, kleuren en groottes. De normale waxinelichtjes zullen je omgeving ruim 4 uur verlichten. Deze verlichting kun je toegevoegde waarde geven als je een theelichtje koopt die voorzien is van een lekker geurtje. Dan heb je naast de sfeervolle verlichting ook een heerlijke geuren hangen.

Je kan ook kiezen voor een waxinelichtje met kleurtjes, maar zonder een geurtje. Wil je ook langer plezier van één waxinelichtje? Dan raden wij jou aan om voor de grotere waxinelichten te gaan. Deze gaan een stuk langer mee en daarmee heeft u langer plezier van één waxinelichtje.

Verfijnd zoeken
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster